Sydafrika_banner

Möt oss

Välkommen på resekväll om Sydafrika på Jambo Tours nya kontor tisdag 30 maj kl 18.00. Jamboguiderna Ingrid och Hylton Langley är på blixtvisit i Sverige och vi har äran att få ha dem på besök. 

Ingrid och Hylton visar bilder och berättar om de resor som de leder i Sydafrika – Natur, kultur och vilda djur, Livsnjutarens Sydafrika med Victoriafallen, samt Äventyr och safari i juniorernas Sydafrika.

Plats: Jambo Tours nya kontor på Glödlampsgränd 1, 120 31 Stockholm. Vid Luma i Hammarby sjöstad. Vi flyttade hit 18 april 2017.

Dag och tid: Tisdag 30 maj kl 18.00.

Dryck och enklare snacks serveras.

Föranmälan krävs: sänd mejl till info@jambotours.se märkt *Sydafrika”. Kom ihåg att antalet platser är begränsat så anmäl dig och ditt eventuella sällskap snarast.

Välkommen!

 

 

banner_1900x831_sydafrika

Ingrid och Hylton Langley berättar om tre enastående resor till Sydafrika.

Möt oss

Välkommen på resekväll måndag 5 mars om den fantastiska kryssningsresan Expedition Amazonas med fartyget Tucano – som enbart har nio hytter och tar max 18 passagerare. Mark Baker, ägare till Tucano och tillika en härlig profil, är då på blixtvisit i Stockholm och vi har äran att ha honom på besök. Under kvällen blir du även uppdaterad om våra andra resor till Sydamerika som till exempel Sydamerikansk Odyssé och Peru – i Inkarikets spår.

Föreläsare: Mark Baker visar bilder och berättar om Expedition Amazonas, fartyget Tucano och expeditionerna in i regnskogen. Obs! Marks presentation är på engelska.

Plats: Jambo Tours kontor på Glödlampsgränd 1, 120 31 Stockholm. Vid Luma i Hammarby sjöstad.

Dag och tid: Måndag 5 mars kl 18.00.

Övrigt: Dryck och enklare snacks serveras.

Föranmälan krävs: sänd mejl till info@jambotours.se märkt ”Sydamerika”. Kom ihåg att antalet platser är begränsat så anmäl dig och ditt eventuella sällskap snarast.

Ps! Vi kommer även livesända Marks presentation direkt på vår facebooksida med start kl 18.15.

Kryssa i Amazonas