Australien_Banner3_shutterstock_226065202
Jambo Tours Australien

Resa till Australien

En resa till Australien är något som står på många resenärers önskelista. Den enorma kontinenten Australien bjuder på dramatisk natur, ett mångfacetterat djurliv och inte minst en trevlig och avslappnad befolkning.

Res till Australien och hälsa på Australiens nationaldjur kängurun, snorkla eller dyk vid det Stora Barriärrevet och besök storstäder som Sydney, Melbourne och Perth. Om du bokar vår stora Australienresa kan du uppleva det bästa av landet under 20 härliga dagar. Under våra resor i Australien kan du se kända landmärken som Ayers Rock, Kangaroo Island och vindistriktet Barossa Valley och mycket, mycket mer.

Varför inte kombinera resan i Australien med vår fina rundresa till Nya Zeeland? Du kan också välja att stanna kvar ett par dagar för sol och bad i Australien eller på Fiji. Kontakta våra duktiga resesäljare så hjälper de dig med din drömresa Down Under!

Stora Australienresan

Vi erbjuder marknadens mest kompletta och prisvärda rundresa i Australien. På denna resa snålas inte på något. Vi reser från väst till öst, från söder till norr och bor ...

Sydney, Australien

Välkommen till en av världens vackraste städer – Sydney, med sitt magnifika operahus, berömda Harbour Bridge, det gamla hamnområdet The Rocks och nya spännande Darling ...