banner_1900x831_tanzania

Våra reseexperter

För oss på Jambo Tours är att resa och uppleva en nödvändighet. Dels för själen, men också för att det är så vi ökar den kunskap som vi vill ska komma dig till nytta. Vi är redo att hjälpa dig och ditt ressällskap att förverkliga era resedrömmar.

Skriv eller ring till oss för att boka in ett möte där vi utifrån vårt breda program skissar på grunderna för just din resa. Om du redan har bestämt dig och vill boka in – kontakta oss även då så hjälper vi dig direkt med bokningen.

Vi har erfarenhet från hela världen och tänk på att du hos oss alltid kan kombinera din resa precis som du vill. Kanske innebär det att du inleder din resa genom att vara med på en av våra rundresor i grupp för att sedan avsluta med några sköna dagar på en sandstrand, eller en kryssning, eller med att vandra i berg. Bara fantasin sätter gränserna.

Nedan kan du läsa mer om våra reseexperter och ser även våra kontaktuppgifter. Och du – tveka inte att boka in ett möte. Oftast kan det vara det allra bästa sättet för att skapa den allra bästa resan. Vi kan jämföra destinationer och vet vilka hotell som ligger allra bäst till.

 

Besöksadress

Glödlampsgränd 1, våning 8 (entréplan från gatan är våning 7), Stockholm

Erica Melander

Ögonblicket på bilden visar Erica på safari i Kenya – tillsammans med en nyfiken gepard. Kenya är en av Ericas favoritdestinationer. Seychellerna, Botswana och Maldiverna är exempel på andra platser som hon gärna starkt rekommenderar.

Erica är expert på Maldiverna och genom åren har hon hunnit med att besöka inte mindre än elva av landets öar.
     Tanzanias fantastiska savanner med sitt sagolika djurliv och Zanzibars fina stränder. Eller Mauritius..

Tel: 020-52 22 22

Mejla

Michel Henrysson

Bland destinationer som erbjuder sol, bad och hotell av högsta klass är Mauritius och Seychellerna två favoriter hos Michel.

Bland destinationer som erbjuder andra typer av upplevelser, såsom storslagen natur och god dryck står Sydafrika och Australien högt i kurs.

Tel: 020-52 22 22

Mejla

Helena Östansjö

Helena brinner extra mycket för Tanzanias storslagna natur där man får uppleva möten med djuren på deras villkor.

Även Costa Rica, med sin ekoinriktning och stora naturupplevelser är något som Helena verkligen uppskattar.

Tel: 020-52 22 22

Mejla

Malin Eriksson

Nya Zeeland, Maldiverna (bilden) och safari i Östafrika hör till Malins favoriter.
     Hon inspireras av sina resor. Det kan vara sin flodkryssning längs Mekongfloden och nära möten med människorna i de små byarna i Kambodja och kontrasten till de stora världsarvet Angkor Wat. Eller Peru med sin kulinariska rikedom och det unika Machu Picchu. Minnen som inte går att släppa.
     Vietnam, Kambodja och Peru är alla natursköna destinationer som samtidigt bjuder på intressant historia och byggnadskonst.

Tel: 020-52 22 22

Mejla